AutoLuotto.fi - Autolainaa netistä

Täytä autolainahakemus –
saat lainapäätöksen heti

Lainasumma
Laina-aika
Korot ja kulut*
240 €
Kuukausierä*
90 €
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Matkapuhelinnumero
Hyväksyn AutoLuotto.fin käyttöehdot ja AutoLuotto.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
!

Täytä rohkeasti lainahakemus ja kilpailutamme puolestasi parhaat lainatarjoukset. Et sitoudu vielä mihinkään ja palvelu on täysin maksuton. Mukana yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Lainapäätös heti

Autolaina maksetaan tilillesi nopeimmillaan saman päivän aikana.

100% suomalainen

Autoluotto.fi on kotimainen palvelu.

Turvallinen yhteys

Autoluotto.fi käyttää SSL-suojausta, joten tietosi liikkuvat turvallisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyistä kysymyksistä saat apua autoluotton hakemiseen. Tutustu yleisimpiin kysymyksiin ennen asiakspalveluun yhteydenottoa. Todennäköisesti löydät vastauksen nopeammin lukemalla tämän sivun läpi.

Lainan hakeminen

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on suomalainen pankkitili ja henkilöturvatunnus.

Voiko eläkeläinen saada autoluotton?

Täytä työnantajakenttään eläkeläinen ja kerro, milloin eläkkeesi on alkanut. Luotonantajasta riippuen lainaa voi myös eläkeläisenä saada.

Paljonkon työtön voi saada lainaa?

Osa luotonantajista tarjoaa lainaa myös työttömille. Luotonantajat arvioivat kuitenkin lainan takaisinmaksukyvyn ja tekevät lopullisen lainapäätöksen sen perusteella.

Lainapäätökset

Miksi alustavasti hyväksytty lainahakemukseni hylättiin?

Lopullisen lainapäätöksen tekee luotonantaja, joten emme voi vaikuttaa saamaasi lainapäätökseen. Hylätystä lainapäätöksestä voit tiedustella suoraan luotonantajalta.

Voinko saada lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Luottotiedottomuus ei ole este lainan hakemiselle. Yleensä luotonantajat eivät sinulle lainaa tarjoa, mutta poikkeuksiakin on.

Minkä ikäinen voi saada hyväksytyn lainapäätöksen?

Kaikki täysi-ikäiset voivat hakea lainaa. Useilla luotonantajilla on kuitenkin omat ikärajansa, joten välttämättä kaikki eivät sinulle lainatarjousta tule tekemään.